Homepage

Dodržujte zásady R.O.R

Noste správne rúško (zakrytý nos aj ústa). Dodržiavajte odstup od cudzích ľudí (približne 2 metre). Umývajte, či dezinfikujte si často a dôkladne ruky.

Ordinačné hodiny

po: 8:00 – 20:00 ut: 8:00 – 20:00 str: 8:00 – 20:00 štv: 8:00 – 20:00 pi: 8:00 – 20:00

Zubná pohotovosť

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

O nás

Sme zubnolekárska ambulancia praktického zubného lekára. Naším cieľom je poskytovať zdravotnú starostlivosť z oblasti stomatológie, presnejšie prevencie, záchovnej stomatológie, endodoncie, chirurgie, dentálnej hygieny, parodontológie, protetiky a estetiky.

Poskytujeme/Opatrenia proti Covid-19

Náš tím je zaočkovaný

V očkovaní vidíme jediné východisko z pandémie a využili sme najskoršiu možnosť, t.j. 4.1., 8.1. a 11.1.2021 prvé očkovanie vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNtech)

Testovanie na Covid-19

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

dezinfekcia ambulancie

Ozon (O3) má silné antimikrobiálné účinky a vďaka oxidačným schopnostiam odstraňuje nežiadúce baktérie a výrusy.

automate repeating tasks

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec

Spoznajte náš tím 

circle-cropped (1)

MDDr. Martin Šimo

Zubný lekár

Mária Mayerová

Dentálna hygiena

Ana
Zvolenská

Zubný lekár

Olga Skácelová

zdravotná sestra

Toto je nadpis

Lorem ipsum dolor

Toto je nadpis

Lorem ipsum dolor sit a

Často kladené otázky

Áno, personál má vždy čisté, jednorázové rukavice, respirátor FFP2/KN95 a ochranný štít. Riziko šírenia infekcie z personálu na klienta v zubných ambulanciách nie je zaznamenané a je preto na úrovni každodenného nevyhnutného rizika. Každého klienta anamnesticky preveríme a zmeriame teplotu. 

Ak ste sa posledných 10 dní stretli s človekom, ktorý má príznaky respiračného ochorenia, potvrdené ochorenie COVID-19 alebo má pozitívny test na vírus SARS-COV-2. Pokiaľ máte akékoľvek zdravotné ťažkosti, alebo telesnú teplotu opakovane vyššiu ako 37,3°C, či máte za posledných 10 dní pozitívny test na SARS-COV-2, či potvrdený COVID-19, telefonicky kontaktujte ambulanciu a osobne nechoďte. 

Áno, v očkovaní vidíme jediné východisko z pandémie a využili sme najskoršiu možnosť, t.j. 4.1., 8.1. a 11.1.2021 prvé očkovanie vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNtech)

Pravideľné vetranie, dezinfekcia povrchov protriedkami pre chirurgické operačné sály, germicídne UV-C žiariče nad rámec normy a maximálnu možnú dobu, generátor ozónu zapnutý každú noc.

Každý pacient dostáva materiály na jedno použitie, sterilné materiály a povrchy prístrojov ktoré prichádzajú do kontaktu pri ošetrení sú profesionálne dezinfikované. Personál používa ochranné rukavice, respirátory, čiapky a štíty, pre každého pacienta nové, alebo dezinfikované. Riziko takejto nákazy je takmer nulové.

Zubno-lekárska ambulancia z povahy veci rizikové pracovisko. Personál je ohrozený respiračnými infektami, krvou, prácou s ostrými predmetmi, chemikáliami a fyzikálnymi noxami. Na riziko sme zvyknutí a ochranné pomôcky a hygienický režim je v zubnej ambulancii na úrovni chirurgickej zákrokovne. Možno aj preto bol nástup pandémie pre nás skôr „uťahovaním šróbov“ než úplnou novinkou. Zdravie personálu a klientov je tak spojená nádoba a od začiatku pandémie úzkostlivo dodržujeme opatrenia. Nikto z personálu nemá vedomosť o prekonaní COVID-19, alebo pozitívnom teste na SARS-COV-2 a že ich bolo požehnane. Začiatkom januára 2021 sme absolvovali očkovanie a začína sa ukazovať svetlo na konci tunela. Vďačime nielen snahe chrániť sa, ale aj zodpovednosti a ohľaduplnosti našich klientov a v prvom rade Prozreteľnosti. 

Za zatvorením ambulancií v prvej vlne bola súhra okolností.

  1. Premiér Pelegrini vyzval ľudí 15.3.20 nenavštevovať zubných lekárov.
  2. Rozhodnutie SKZL umožniť chrániť sa lekárom s rizikovým zdravotným stavom a možnosť ordinovať len život ohrozujúce stavy.
  3. Nedostatok ochranných pomôcok na trhu.
  4. Málo informácií  a prirodzený strach personálu a klientov z možnej nákazy.
Kde nás nájdete
Adresa

Dolnopotočná 5, 917 01

 Trnava

Kontakt

Telefón: 0910131115

Email: dr.martin.simo@icloud.com

Ordinačné hodiny

Pon – Pia 08:00-20:00